Joyful Happening
Let's Create A New World

De Aliens Die We Zijn

Create A New World!

Engelse vertaling
Ik fantaseerde wat er zou veranderen als we meer capaciteit krijgen. We zouden alles dieper voelen, ervaren en meer zicht hebben op ons totale kosmische bestaan. Ik bedacht mij dat het mogelijk is dat we ons eigen wezen concreter kunnen waarnemen. Hoe het eruit ziet en wat de afkomst is. Dat het meer verweven is met het uiterlijk van dit vleespak. Maar dat we het ook van elkaar kunnen zien.

Mijn voorstellingsvermogen nam een sprongetje met mij. Ik heb door parken gelopen, winkelstraten. Ik heb alle mensen met zoveel verbazing maar ook enthousiasme aanschouwt. Ik zag zoveel verschillende rasse, uiterlijke kenmerken, prachtige wezens. Het was een kleurrijk geheel, want ineens waren de mensen de buitenaardsen hier op aarde. Het was zo ontzettend mooi om te zien.

En dat zijn wij! We zien er allemaal uit als mensen, maar in werkelijkheid wemelt het hier van de buitenaardsen. Dus twijfel nooit aan jezelf!


Terug naar Blog