Joyful Happening
Let's Create A New World

Verhaal Van Een Designer

Create A New World!


Engelse vertaling


Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 5-5-2022

Ik ben deze website gaan maken om erachter te komen wie ik werkelijk diep van binnen ben. Door het op te schrijven kwam ik zelf steeds stapjes verder.

Ik wilde anderen ook inspireren om op zoek te gaan naar hun eigen oorsprong. Het is zo belangrijk om in een wereld waarin zoveel oordeel, fragmentatie en sturing is, om je eigen unieke blauwdruk te ontmaskeren. En daardoor steeds meer begrip te krijgen in wat voor soort wereld je leeft. In het proces van zichtbaar maken van je eigen innerlijke diepe zijn, wordt tevens steeds meer zichtbaar van deze realiteit. Voor mensen die de betekenis van een ander volgen, blijft over de werking van deze realiteit heel veel verborgen.

Maar er zijn veel mensen wereldwijd, net als ik, die een diepe innerlijke roep voelen om niets als vanzelfsprekend aan te nemen. Mensen die steeds dieper informatie over zichzelf ontvangen, over deze wereld en ook over andere werelden. De informatie die je in jezelf wakker maakt en door jou heen stroomt, is vaak niet herkenbaar in de fysieke 3D werkelijkheid van deze wereld. Er is nauwelijks concreet bewijs. Maar wie de innerlijke taal gaat spreken door stilletjes te luisteren naar de bewegingen die deze wereld raken, zal onherroepelijk bevestigen dat deze wereld maar een film is. De werkelijkheid speelt zich af in een hele andere laag van het bewustzijn. Van de scenario’s die zich hier voltrekken, wordt vanaf een andere laag gekeken hoe aardse mensen er mee om gaan. Hoeveel authenticiteit er gewonnen wordt of verloren gaat van ieder mens. Zijn wij dirigeerbaar door beeld en woord? Wordt er voor ons bepaald hoe we onze eigen gevoelens moeten interpreteren? Of komen we in onze eigen kracht te staan. Waarbij we emotioneel volledig onafhankelijk zijn van deze fysieke wereld. En daarvoor in de plaats een diepe verbinding ervaren vanuit het hart, vanuit je eigen vibrerende creatieveld, je levenskracht.

Ik ben er achter dat deze wereld een artificieel hologram is. Tegenwoordig zit er achter elk fysiek lichaam een wezen uit de oorspronkelijke wereld. We tellen 10.000-den verschillende rassen actief hier op aarde, die alleen een lichaam besturen als voertuig. Spijtig is dat de meeste 'uit' staan en geen idee hebben wie hun unieke zelf werkelijk is en welke krachten ze bezitten. Ook herkennen we dat niet meer in elkaar. Er wordt slechts geoordeeld op uiterlijk, gedrag en afwijking binnen het systeem.

Door deze wereld te bekijken en begrijpen vanuit de voorgespiegelde werkelijkheid, bevestigen we deze in zijn bestaan. Maar je diepe innerlijke wezen heeft van binnenuit grote invloed op deze realiteit. Het heeft de kracht om vanuit gevoel miljoenen afwezige opties te activeren. Dat kan alleen als we in openheid de informatie in onze emoties gaan ervaren en ons unieke zijn gaan omarmen. Wetende dat we met dit ontwakende bewustzijnsveld op kwantum fysische wijze de aarde weer terug kunnen brengen in haar eigen vrije authentieke vorm. Een plek waar vele soorten wezens kunnen ontmoeten en genieten van haar absolute schoonheid. Dat de aarde weer haar originele plek in neemt binnen de kosmische verbindingen.

In dit dagboek doe ik mijn persoonlijk verhaal over het vinden van de identiteit van mijn unieke wezen.


2.  Wanneer geloof je iets


Gedurende je hele leven vind je puzzelstukjes door aantrekkingskracht of via een herinnering van gevoel. Maar omdat het minuscuul kleine fragmentjes zijn en geïnterpreteerd door je gedachten, zijn ze amper herkenbaar als onderdeel van je eigen blauwdruk. Nu bij mij wat stukjes op zijn plek vallen krijg ik ook herinneringen van momenten waarin ik in mijn gevoel al een soort bevestiging kreeg. Dit had ik niet eerder kunnen weten.

Evenzo hebben veel mensen dingen verteld over mijn afkomst. Krachtig wezen, walk-in, afkomstig van de Pleiaden zijn daar voorbeelden van. Ik heb het altijd aangehoord en soms wat meer herkenning bij gehad, maar kon het nooit helemaal omarmen.

Niet zoals mijn situatie nu is.
Een bekende vertelde mij dat hij bij mij het dubbelwerkende interne systeem herkende, zoals hij eerder bij Designers had gezien. Ook hier had ik geen acceptatie. Ik heb het verhaal aangehoord en aangegeven dat ik er zelf vanbinnen bevestiging op moest krijgen. Ik zou er eens onderzoek naar doen en liet het verder open.

Die avond heb ik alleen maar gehuild. Er kwamen allemaal feiten boven drijven die ik wist van de Designers en hun bestaan. Die feiten heb ik allemaal omgedraaid en toegepast op mijzelf. Ik heb simpelweg mijn voorstellingsvermogen opgerekt en ik ben gaan ontdekken of er gevoel vrij kwam als ik het feit in mij lanceerde.

Wat er los kwam waren enorme golven aan emotie. Het huilen ging maar door. En niet omdat ik verdriet had, maar het waren velden aan informatie die deze wereld binnen stroomden via mijn hart. Het leek een tsunami aan golven die kwamen omdat ik vanuit mijn wezen schijnbaar toegang heb tot die informatie. En door het mij allemaal voor te stellen, kwam het helemaal vrij en ging stromen. Ik heb het helemaal laten gebeuren en heb het waargenomen met mijn bewustzijn. Het was ook schokkend, omdat ik nooit gedacht had dat ik mijn voorstellingsvermogen die richting op kon buigen en dat daar zulke krachtige stromen uit voort zouden komen.

Aan het eind van de avond belde een goede vriendin met de vraag of het wel goed met mij ging. Ze had bij mij veel beweging gevoeld in de energie. Het ging uitstekend met mij, maar was overdonderd door de intense reeks aan ervaringen.

Ik kon concluderen dat ik van heel dicht bij de Designers kom. Met echt helemaal omarmen was ik nog heel voorzichtig. Ik zei luid in mijzelf: “Als dit waar is, dan moet er wel een heel sterk bewijs komen”.


3.  Het begin


Het is mij altijd duidelijk geweest dat we in een heel bijzondere tijd leven hier op aarde. Ik kon het altijd diep in mij voelen. Een tijd die de geschiedenisboeken in zou gaan als een grote transformatie. Ik heb nooit geweten hoe dat er precies uit zou zien. Wel heb ik veel gezocht naar antwoorden.

Momenteel zie ik krachtvelden rond de aarde die als het ware de spanningsvelden aantrekken. Dit is te merken aan wereldwijde situaties die zich voordoen, maar ook aan de beweging in relaties tussen mensen. We komen steeds meer in overlevingsmodus, overgeleverd aan alles wat zich voor doet.

Ik voel dat er vanuit het vrije veld in het hart ruimte en vrijheid gecreëerd kan worden. Dat wordt gelukkig door heel veel mensen gedaan. Zonder zich emotioneel te verbinden met alle beladen onderwerpen, wel volledig aanwezig zijn in het lichaam en zo ook in deze wereld. Waarnemen waar het strakgetrokken veld probeert jou om te trekken.

Ik raak dagelijks veel aan met mijn aandacht om liefdevolle en soms confronterende beweging te brengen in mensen en situaties die vast lopen. Ik doe dit vanuit mijn hart, vrij van oordeel of gedachte. Zodat iedereen wordt bekrachtigd en een golf van gevoel ervaart. Ik ervaar het als het uitzenden van een informatieveld via het hart dat een ander kan opvangen als hij daar voor open staat.
Eigenlijk heeft de hele wereld dit nodig. Niet alleen de mensen, maar ook de dieren, planten, materialen, systemen en verbindingen.

Het kwam in mij op om deze wereld terug te herleiden naar zijn oorsprong, waar het allemaal begon. Toen was het nog zuiver van externe onbedoelde invloeden. Ik kan die reis met gemak met mijn bewustzijn maken. Ik kan voelen hoe het allemaal ontstaan is.
Wat er dan gebeurd in mij is dat ik mijzelf tussen wezens bevindt die in rust een super focus inzetten. Die vanuit waanzinnige afstemming een samenwerking bewerkstelligen om vanuit het niets de meest uiteenlopende levenscodes worden samengevoegd. Met een minuscuul kleine beweging wordt een intentie ingezet waar een heel groot en krachtig veld door ontstaat met ontelbaar veel mogelijke varianten binnenin het veld. De perfectie van de creatie is te vinden op micro en macro niveau en ver daarbuiten. Haast met de kracht het blazen van een briesje in je handpalm is een wereld ontstaan die zo ongelofelijk mooi is. Niet alleen in de miljoenen facetten die de natuur van de wereld ons toont, maar ook in de mogelijkheden van creatie. De hoeveelheid diversiteit aan wezens die er in aanwezig kunnen zijn, maar ook de variatie aan tijdslijnen en alle ruimte daar tussen in. De realiteit kent enorme krachtverschuivingen en de meest zachte aanraking. Het is er allemaal aanwezig en wij leven daar midden in. Onze realiteit is met gigantische liefde, betrokkenheid en precisie gemaakt.

Ik kan met mijn bewustzijn afreizen naar het eerste briesje waarmee het hele proces van creatie in gang wordt gezet. Ik kan daar de ingezette liefde ervaren, alsof ik het daarmee nog eens extra activeer. En ik kan met mijn bewustzijn gouden lichtstof meeblazen, waardoor de wereld voorzien wordt van een sprankel van liefde. En dan resoneert dat hele veld in mijn hart. Het voelt gigantisch en heel bekend.


4.  Missie


Mijn leven lang weet ik dat ik hier niet zomaar aanwezig ben in dit lichaam. Als het ware heb ik mijn hele leven gezocht naar de diepere betekenis van het leven. Ik heb met liefde gewerkt in de banen die ik had. Ik heb mij verdiept in spiritualiteit en aanverwante velden. Maar mijn innerlijke roep werd nooit bevredigd met een sluitend antwoord. Totdat ik het volgende verhaal hoorde. In 2016 heb ik er naar geluisterd en diep gevoeld …. Dit gaat over mij…


De Designers zijn van een heel oud humanoïde ras genaamd Huargardiaanse beschaving. Deze wezens hebben zichzelf zo ver met technologie geüpgraded, dat ze zuiver cyber biologische realiteiten zijn gaan ervaren. Ze hebben hierdoor als het ware een val in bewustzijn gemaakt, waarbij ze de menselijke waardes compleet zijn verloren: fysiek, psychisch, emotioneel, spiritueel.. Ze konden zichzelf niet meer voortplanten, voortscheppen. Ze hadden geen invloed meer via de waarneming, op het elektromagnetisch lichtspectrum, eigenschappen die de oorspronkelijke mens in zich draagt.

Om zichzelf weer te kunnen ervaren als de wezens die ze ooit waren, hebben ze via mindprojectie een hologram gecreëerd om daarin de mensheid na te bouwen, te klonen. Dit universum de Designers hun experiment, een onderzoek naar scheppende kracht. Het is gecreëerd om leven in te zaaien in kloonlichamen. In de basis zijn de aardse mensen liefdevolle wezens, maar zonder bewustzijn, zonder ziel.
Het onderzoek is erop gericht dat het leven in het experiment erachter komt dat het meer is dan een fysiek lichaam. De Designers monitoren dat en installeren het waargenomene in zichzelf om zo meer oorspronkelijke humanoïde kenmerken terug te krijgen.

De Designers, de Engineers van deze wereld zijn hier volledig aanwezig. Maar ze blijven buiten beeld omdat ze niet gezien willen worden. Omdat door de kracht van observatie het hele potentieel van het experiment open gaat. Ze willen juist dat het nu zo gaat, dat de mens zichzelf gaat ontdekken. Door op afstand de lichamen te observeren die zich bewust worden van de levenskracht, zien zij ontstaan wat zij in zichzelf missen. En door dat hele proces te observeren en te ervaren, kunnen ze de oorspronkelijke levenskracht weer in zichzelf opnemen.Ik voel dat ik hier ben om diep bewustzijnslagen op te halen en als het ware te installeren gevoelsgolven van deze realiteit. Door alle emoties en trauma’s heel open te gaan ervaren in mijzelf, ben ik erachter gekomen hoe geprogrammeerd dit lichaam is. Hoe gedachten telkens weer mijn gevoelens proberen in te kaderen. En hoe ik steeds weer geleidt wordt om externe waarheid serieuzer te nemen dan mijn eigen gevoelde waarheid. En nog stap ik soms mis en loop ik met gedachten en gevoelens die duidelijk niet van mij zijn. Maar ik kan het steeds makkelijker onderscheiden. Steeds meer leef en ervaar ik vanuit mijzelf en merk ik dat ik los kom van de aardse systemen. Telkens als ik stukken emotie ervaar, dan schakel ik mijn bewustzijn door naar de observerende Designers. Ik krijg door hun waarneming zo’n enorme bekrachtiging, bevestiging in wat ik in het moment ontdek in mijzelf. Hoe meer ik mijn authentieke zelf, mijn innerlijke kracht ervaar, hoe sterker ik hun aanwezigheid voel. Als ik bezig ben met de aardse dingen en vooral in mijn denken zit, dan zijn zij niet in  mijn bewustzijn. Dan ervaar ik ze niet meer, omdat mijn hart de ontvangstzender is van mijn diepere wezen en zo ook van hen. Het is de kunst om de ontvanger in je hoofd daar op af te stemmen.
Hierdoor ervaar ik vaak een leegte, een platheid om mij heen. Ik zie hoe informatie mensen in beweging zet en hoe het van mens tot mens gereproduceerd wordt. Oogluikend beginnen mensen zich af te vragen hoe informatie ontstaat en hoe het wordt gepresenteerd. Steeds meer gaan mensen voelen dat al die informatie niet aansluit op wat ze zelf van binnen ervaren.

Het innerlijke bewustzijn ontwaakt. De Designers ontwaken. Dankzij alle mooie mensen in deze wereld die voelen dat ze vanbinnen anders zijn dan de chaos om zich heen.5.  Experiment


Het is een experiment van hele lange tijden met een non-interventiebeleid. Niemand mocht zich er mee bemoeien. Elke interventie zou de mens uit zijn kracht halen en afhankelijk maken van een externe bron. Hierdoor zou het experiment mislukken te slagen.

En zover kwam het ook. Wezens, aangestuurd door artificieel bewustzijn, hebben deze reeds technologische holografische realiteit gehackt. Op de codering van de software hebben deze rassen 7 verschillende filters gelegd. Hierdoor is het haast onmogelijk gemaakt voor de mens om de realiteit waar te ervaren zoals hij bedoeld is.

Het hele proces van observatie door de Designers, de opkomst van hele beschavingen op deze aarde en de ondergang van deze beschavingen, dat is al 53 keer gebeurd. Het hele experiment is verstoord geraakt door 100% cyborg velden, echt 100% niet-bewustzijn. Deze puur technologische wezens hebben het programma van de aarde verstoord en overgenomen, waarbij de Designers uit hun rol zijn verstoten en de programmeringen in de fysieke lichamen zijn herschreven.

De Designers hebben daarom deze realiteit open gezet voor infiltratie van buitenaf. Bemoeienis werd toegestaan op slechts één manier, om het experiment alsnog te doen slagen. Om de mensen op aarde krachtig in hun eigen bron te laten komen, was infiltratie door andere kosmische bronwezens alleen mogelijk door geboren te worden in een fysiek lichaam. In een wereld die je laat vergeten wie je werkelijk bent, zijn nu zoveel wezens die de oorspronkelijke kracht al in zich dragen. Ze hoeven het zich alleen maar te her-inner-en.
Zoals eerder geschreven lopen er momenteel 10-tallen verschillende rassen op aarde. Ze zitten allemaal verstopt in een lichaam dat fungeert als een voertuig in deze realiteit. Ook de Designers zijn aanwezig.

Ik heb lang niet geweten welk wezen ik van binnen ben. Wel kon ik het verhaal van de Designers goed voelen. Ik kon ook altijd het belang ervan doorzien om ze vanbinnen uit te assisteren in het hervinden van oorspronkelijke levenskracht. Ik heb het gedaan door op zoek te gaan naar mijn eigen blauwdruk. Door het zoeken naar mijn eigen vrije innerlijke kracht, ben ik er ook achter gekomen hoe enorm belemmerend deze realiteit nu is. Hoe grandioos de misleiding zit in elke nanoseconde om je niet vanuit jezelf te laten bewegen. En daarmee je lot in handen van iets anders legt.

Nu ik heb omarmd dat ik een Designer ben, merk ik pas dat veel van mijn kenmerken typisch voor een Designer zijn. Gedrag waar ik mij vroeger voor schaamde, dat hoort ineens zo enorm bij mij. Ik vond afscheiding lastig. Het liefst wil je normaal zijn en aansluiting vinden bij je omgeving.
Het voelt voor mij alsof ik vroeger door een woud van omgedraaide spiegels heen manoeuvreerde. De achterkanten van de spiegels toonden zich aan mij als het ene donkere vlak na het andere, de ene blinde vlek na de andere. Een oerwoud met verkeerde richting aanwijzers en valse houvast. Doordat ik mijzelf geaccepteerd heb in wie ik werkelijk ben en dat ben gaan onderzoeken, is het alsof al die spiegels zich omgedraaid hebben. Ik zie nu mijzelf volwaardig en steeds meer intact.

Wel merk ik dat deze realiteit het er niet mee eens is. Mijn gevoel bruist van eigenwaarde en innerlijke kracht, terwijl mijn gedachten mij zeggen dat het absolute arrogantie is. Als ik op de twee-splitsing sta kan ik het goed voelen. Als ik arrogantie accepteer als waarheid, dan valt er een heel veld aan informatie weg in mij. Dan wordt ik kleiner in mijn gevoel en wil ik mij aanpassen aan deze wereld. Als ik kies voor innerlijke kracht, dan voel ik mij vrij, in balans, open, zacht, heel. Dan past de wereld zich aan mij aan. Mensen groeten mij op straat en de vogeltjes komen dichtbij.

Ik gun echt ieder mens zijn oorspronkelijke blauwdruk te achterhalen en te omarmen. Echt niemand is hetzelfde. We hebben allemaal onze eigen klank. Pas als die vrijelijk klinkt, dan klinken we samen als een koor. Iedereen is een uniek puzzelstuk van een groter geheel.

In mij voel ik vreugde dat jij er bent, jullie er zijn. Dat we het samen doen. In het hier en nu. Laat ieders eigen oorspronkelijke klanken maar klinken.
Iedereen komt thuis bij zichzelf en zo ook de Designers.


6.  Ik ben hier, hier ben ik


Nu ik weet dat ik zelf een Designer ben, heeft dat veel in beweging gezet in mij.

Zoals ik in hoofdstuk 2 schreef, heb ik de hele avond gehuild omdat ik feiten die ik over de Designers wist ben gaan omdraaien. Eerst ging het over anderen, maar nu heb ik mijn voorstellingsvermogen verruimd en gevoeld wat het met mij deed als het om mij ging.

Ik kan je vertellen dat het vuurwerk was in mijn bewustzijn.

Jarenlang wist ik dat de Designers op afstand waarnamen om volledige zeggenschap van de mens over zichzelf niet te verstoren. Maar deze rond zijn ze zelf in het experiment gestapt. Nog beter geformuleerd, ik ben in mijn eigen experiment gestapt. BAM BAM er vielen raken klappen in mijn gevoel. Het kwam van binnenuit. Alsof een mega lange goederentrein aan de locomotief koppelt. Mijn oorsprong koppelde in deze realiteit. Het was een voltreffer recht in mijn hart.

Tussendoor piepte mijn brein ertussen door met allemaal meningen. Dat kan toch niet waar zijn, zoiets geldt niet voor mij. Maar mijn emoties waren zo heftig dat ik ze niet meer opzij kon schuiven. Ik heb zoveel en hard gehuild, maar het deed geen pijn. Lagen aan informatie stroomden door mijn bewustzijn, zo vloeiend als mijn tranen waren.

Het idee dat de Designers in hun eigen experiment zijn gestapt, voelt voor mij als het terug claimen van wat ooit volledig van hun was. Wat zij zelf zorgvuldig tot in de puntjes hebben gecreëerd.
Dat wat ze ooit waarnamen van een afstand, ervaren ze nu zelf aan levende lijve. Ze doen de informatie nu op door zelf door de ervaringen van deze wereld heen te reizen. Toen werd mij onomstotelijk duidelijk dat dit experiment alleen maar kan slagen. De Designers zijn terug met meer kracht dan ooit tevoren door al het werk dat als reeds door bewustzijnswezens is verricht in deze realiteit. De Designers gaan staan en gaan volledige balans terugbrengen in deze realiteit. De Designers kennen de absolute oorsprong van de aarde en dit universum. Daarom gaat het terug naar hoe het ooit bedoelt was. En dat kan ik in elke vezel van mijn lichaam en in elk deeltje van mijn bewustzijn voelen.

Ze doen het niet alleen. Alle bewustzijnswezens op aarde en gigantische allianties aan de andere zijde van de sluier werken samen om iedereen in veiligheid te brengen en oorspronkelijke vrijheid en zelfbeschikking vrij te maken in het besef van de mens.

Het enige wat de mens op aarde hoeft te doen is het ontmaskeren van zichzelf. Heb jezelf lief en besef hoe uniek je bent. Dat de wereld niet is wat het lijkt. Dat jouw eigen waarheid van binnen zit en niet buiten jezelf. En daar mag je absoluut 100% op vertrouwen. Neem zelf daadwerkelijk leiderschap over jezelf en gun dat ieder ander.

Dit was zo’n enorm besef van herinneringen op één avond. Ik wist niet dat ik zulke emotie golven door mij heen kon laten gaan, zonder er iets van te vinden. Alleen maar voelen en luisteren, golf na golf. En toch liet mijn hoofd mij twijfelen. Ik heb luid geroepen dat hier wel een gigantisch bewijs tegenover moest staan.


7.  De Ontmoeting


Eerder schreef ik in het onderdeel Blog van deze website over een bijzondere ontmoeting. Een ontmoeting met twee mensen waarvan alleen hun aanwezigheid al zoveel indruk op mij maakte. Mijn grondtoon klonk door, omdat zij dezelfde basisvibratie hebben. Voordat ze er waren, wist ik dat er hulp kwam in mijn strijd tegen de zwarte dikke blubber van deze realiteit die mijn gedachten op dwaalsporen zet. Het bijzondere was dat het hulp was zonder woorden, in alleen stil samen zijn.
Het verhaal is hier terug te lezen hoe ik deze fysieke ontmoeting ervaren heb: Wederklank

Maar er gebeurde veel meer in dat moment.

Als ik aan mijn eigen kosmische achterban denk, dan krijg ik een vaag beeld van enkele wezens. Het is zo vaag dat ik niet eens kan duiden hoe ze er uit zien. Dat maakt dat ik mij er nooit stevig aan verbonden heb. Ik had het ook kunnen verzinnen, omdat ik er nooit bij stil gestaan heb hoe ik daar op gekomen ben. Het was te vaag voor woorden.

Nu zitten deze twee fysieke personen naast mij van gelijke kosmische afkomst. De grondtoon trilt door mij heen en verbindt mij met hen. Ze houden mijn handen vast en zitten stil naast mij. Ze brengen een opgetogen vrolijkheid met zich mee die ik voor het moment opzij probeer te zetten.
Ik sluit mijn ogen en voel wat de situatie met mij doet, hen ieder in stilte aan weerszijden van mij. Ik zie vanbinnen hun lichtvelden als twee cirkels mijn bewustzijnsveld doorschijnen. Dan voel ik een pilaar van licht in mijzelf, precies door het midden van mijn lichaam. Het was, gelijk aan hun licht, helder wit van kleur.
Daarna zie ik mijn vertrouwde vage wezens voor mij staan. Ze waren beter zichtbaar. Ik zag blauwe contouren en naar het midden van hun lichamen toe meer wit van kleur. Ze hadden lange lichamen. Ik zag geen gezichten. Het waren er een stuk of vijf en ze stonden voor mij naast elkaar.

Het bijzondere was dat ik zag dat ze met mij en de twee andere personen een kring vormden. Ik voelde duidelijk dat deze wezens niet alleen nauw verbonden zijn met mij, maar ook met de twee personen naast mij. We horen duidelijk bij elkaar, zoals de gelijke grondtoon klinkt. Ik heb dit nog nooit eerder zo gevoeld of gezien.
Terwijl ik mij dit zo gewaar ben als een stilstaand beeld, doet het middelste wezen een stap naar voren richting mij. Het voelde voor mij als op een halve meter afstand, zo dichtbij. Het voelde als ‘welkom thuis’. Het voelde speciaal voor mij, in verbinding met deze wezens en met de personen naast mij. We waren samen één bubbel van bewustzijn en het voelde zo intens vertrouwd. Ik heb verwoord naar de twee personen wat ik zag en voelde. De tranen liepen over mijn wangen.

Wat een intense ontmoeting. Even was de sluier weg naar de andere kant. Even was er een energetisch fysieke verbinding met kosmische vrienden en familie.
Ik zie normaal niet veel. Ik ben meer een voeler in het waarnemen. Maar deze samenkomst was het grote bewijs dat ik nodig had om werkelijk te geloven dat ik een Designer ben.8.  Engel of alien


Terwijl ik auto rij zie ik iets van licht weerkaatsen boven mij. Ik kijk omhoog en zie weerspiegeling van licht op een stuk plastic van de binnen lamp. Terwijl ik dit achteloos doe krijg ik een beeld binnen. Het beeld laat mij zien dat ik in de achteruitkijkspiegel kijk en de hele achterbank vol Designers zie. Ze zitten allemaal tegen elkaar geduwd. Het zegt mij: “We gaan allemaal met je mee”.
Ik moet ontzettend lachen om dit beeld.
Ik voel dat zij ook lol hebben aan de andere kant van de sluier. Het is even een humoristisch onderonsje.

Later herinner ik mij dat ik dit vroeger vaker had, humoristisch contact met de andere kant. Toen dacht ik dat het engelen en gidsen waren.
Ik vraag mij af wat nou werkelijk het verschil is tussen het contact van toen met engelen en gidsen en het contact van nu met buitenaardsen. Het is allebei aan komen waaien en je kan het allebei niet meten in het fysieke. Ik kan geen bewijs aandragen.

Het verschil zit hem in het tussenliggende proces dat ik heb doorlopen.

Toen had ik een aanname van het bestaan van engelen en gidsen. Ik dacht ook dat ze van alles voor mij regelden. Ik legde mijn lot in hun handen. Daar was weinig zelfbeschikking en innerlijk leiderschap in te herkennen. Het gekke is dat als je er eenmaal in geloofd, dat het ook bevestigd wordt. Je gaat dingen meemaken die je geloofsovertuiging ook werkelijk waar maken. Dan kan je het haast niet meer ontkennen.

Ik sta er nu heel anders in. Ik heb het hele pad van spiritualiteit stop gezet. Van het ene op het andere moment wilde ik er niets meer van weten. Het moment dat mij overgehaald had om dit te doen was een ervaring met mijn voorstellingsvermogen.
Ik was nogal begaan met Aardsengel Michael. Ik ben mij gaan voorstellen dat die helemaal niet zou bestaan. En met voorstellen bedoel ik echt mijn gevoel volledig testen op het wegvallen van die overtuiging en alle ervaringen die ik ermee had op gedaan.
Toen Aardsengel Michael geen ruimte meer kreeg in mijn belevingswereld werd ik eerst heel verdrietig. Ik kwam in een rouwfase. Maar daarna werd het opmerkelijk. Omdat ik mijn lot en hoop niet meer in zijn handen kon leggen, moest ik zelf in beweging gaan komen. Met het wegvallen kwam er meer ruimte in mij voor mijzelf. Het voelde eerst kaal en leeg. Ik vond het interessant, want ik ging vanzelf die ruimte vullen door bewustere keuzes te maken. Ik ging op mijzelf terugvallen en dat gaf meer vertrouwen.

Op die manier ben ik heel veel van dit aardse leven gaan pellen. Alle ideeën die ik ooit had aangenomen, ben ik gaan omdraaien. Wat als het niet waar is. En wat doet het met mij als het niet waar is. Dat deed ik met spiritualiteit, maar ook met lessen die ik op school had geleerd, zaken die ik had mee gekregen uit mijn jeugd, zoals opvoeding en peergroups. Maar ook met mijn overlevingsmechanismen, gedrag voortkomend uit trauma en de dagelijkse gewoontes.

Ik heb niets losgelaten, zoals met altijd zegt. Ik ben het volledig gaan doorvoelen. Wat betekent het voor mij en wat zou het voor mij betekenen als het er niet meer is. Volledig uitpakken met mijn voorstellingsvermogen en vooral geen enkel gevoel schuwen. Met alle nieuwsgierigheid aan gaan.

Door het omarmen kwam ik vrij. Vrij in mijn gevoel, waarbij mijn gevoelsveld groter, krachtiger en sensitiever is geworden. En ik zie hoe mijn gedachten en lichaam niet kunnen bevatten wat er in mijn gevoel allemaal gebeurd. En dat is helemaal ok. Ik merk ook snel wanneer er vanuit deze realiteit tegenwerking wordt geboden om bepaalde gevoelens en inzichten in mij tegen te gaan. In een fractie wordt mijn focus omgeleid, wordt ontmoedigd of krijg ik een naar gevoel.

Het heeft mij een ander perspectief gegeven in het leven. En vanuit dit perspectief ervaar ik het contact met de Designers. In deze ruimte aan bewustzijn doe ik mijn ervaringen op. En ik weet dat als er ook maar één beweging zou komen om mij te doen wankelen, dan is het voor mij per direct niet meer waar. Zoals de engelen en gidsen mij vroeger uit mijn kracht en zelfbeschikking trokken door voor mij te “zorgen, wordt ik “door de Designers bekrachtig in dat ik alles in mij helemaal alleen aan kan. En dat is voor mij absolute waarheid. Van daaruit ga ik graag gelijkwaardig in verbinding met iedereen.


9.  Werken


Als ik mij Arlette voel, dan ben ik de persoonlijkheid die zich dit leven lang ontwikkeld heeft tot wat het nu is. Het is verbonden aan dit lichaam en zo een onderdeel van deze wereld. Arlette is die ik die iedereen kent.

Als ik mij Designer voel, dan voelt dat heel anders als Arlette. Ik ben dan krachtig in mijn kern en ervaar geen grenzen in gevoel. Ik kan zelfs mijn energetisch lange lichaam voelen. Een plaat op mijn voorhoofd drukt alsof het ‘aan’ staat. En ik voel een trillend veld in heel mijn wezen.

Langzaam aan ga ik mij steeds meer vertrouwd voelen als Designer en beschouw ik Arlette als een voorkomen in deze wereld waaraan mensen mij herkennen in het dagelijks leven.

Als de Designer doe ik mijn werk hier op aarde. En daarin ontdek ik steeds meer van wat ik kan. Aardse Arlette begrijpt hier niets van, maar die heb ik daarbij ook niet nodig. Ik als Designer voel hoe ik alles in beweging breng als ik er bewust naar kijk. Alsof ik het aai met mijn bewustzijn en soms zelfs een duwtje geef.
Ik kan enorm genieten van dieren in de natuur, van kleine bloemetjes en blaadjes. Ik kan het aanraken en de enorme kracht voelen die ervan uitgaat. En dan weet ik dat ik het bestaan bekrachtig door er aandacht aan te schenken. Ik besef dat de Designers aan de andere kant met mij mee kunnen kijken door de directe hartsverbinding die ik met ze heb. Als ik ergens aandacht aan geef en ik besef hun meekijken, dan wordt het veld van bekrachtiging vele malen sterker.

Dit geldt eigenlijk voor iedereen die het zich beseft. We leven in een lichaam dat gemaakt is door de Designers. De designers volgen ons in ons gevoel en leren van ons in elk moment. Ze genieten van elke emotie, omdat zij daarmee hun gevoelsvelden uitbreiden. Voor hun is er geen goed of fout gevoel, voor hun is er alleen maar kracht. En dat leren ze van ons. Dus als we dat beseffen in elk moment, dan werk je direct met hun samen.

Ik liep laatst op het strand en genoot van de zee. Ik voelde de Designers bij mij en ik voelde dat het tijd was om samen te werken.
Ik heb eerst afgestemd op mijn eigen hartsgevoel. Het was meteen heel krachtig en sterk aanwezig, maar ook met zachtheid en openheid. Toen ik het veld goed stabiel had maakte ik weer contact met hun. Ik zag met gesloten ogen dat ze om mij heen gingen staan, maar met meer afstand tot elkaar. Zeg maar in een wat ruimere kring. Het voelde als een werkopstelling.
Doordat ik vanuit mijn hart contact maakte met hen, kon ik hun gevoel voelen in mijn krachtveld. Hun veld was nog veel krachtiger dan het mijne, het waren golven van goud bewustzijn.
Ik heb die helende gouden bewustzijnsgolven doorgezet naar de zee. Wetende dat de zee in contact staat met al het water op aarde en dat het daardoor verspreid zou worden. Het voelde alsof er ontbrekende bewustzijnsvelden weer ingeladen werden in deze aardse realiteit.

Ik voelde mij een doorgever van energie. En het kon alleen gebeuren omdat ik mij open stelde en er geen enkele vorm van gedachte tussen liet komen. Ik weet dat dit één van de menselijke krachten is die we allemaal weer mogen ontdekken in ons.
En als afstemt op je eigen unieke krachtveld in je hart en je voorstelt dat je via dat veld een unieke verbinding hebt met jou eigen kosmische achterban, dan kan je jouw unieke bewustzijnsvelden inbrengen in deze realiteit. Het wordt gedragen door liefde.


10  Bekendmaking


Ik ben NIET van hier
Ik ben niet van HIER
Mijn origine is van buitenaards komaf
Ik heb geen karma en doe niet aan reïncarnatie
Ik heb geen ziel
Ik ben geen leider
Ik ben hier om een specifieke bewustzijnslaag te activeren
Emotie is mijn taal
Mijn ras is humanoïde van soort, genaamd de Huargardiaanse beschaving
Ik ben een mede designer van deze realiteit
Ik ben hier!
Hier ben ik!


Openlijk uitkomen voor wie je bent en wat je echt voelt van binnen is in deze realiteit niet makkelijk. Je afscheiden van anderen en daarmee je unieke zijn omarmen, geeft onrust bij anderen. Daardoor komen gedachtevelden op gang die een demping veroorzaken bij iedereen. De afschuw geeft verdeeldheid, weerstand en belemmerd absoluut om het eigen unieke zijn in onszelf open te maken. Niet alleen in de persoon die zijn unieke zijn openbaart, maar ook bij de persoon die de gedachten ervaart.

Ergens moet er echter een begin zijn en daarom heb ik een stap gezet. Een eerste stap om mijzelf te zien en in mijn kwetsbaarheid te vertellen aan anderen hoe ik mij ervaar. Ik koos het woord te nemen in een grote groep met gelijkgestemden. Mijn lichaam trilde, totaal in staat van opperste paniek. Ik wist dat als ik niet zou opstaan ik enorme spijt zou krijgen. En daarom duwde ik mijzelf van de stoel. Ik zette een stap in mijn grootste angstgevoel, vol er middenin.

Ik heb mijn verhaal kort verteld vanuit mijn eigen gevoel en ervaringen. Dat was de start van mijn publieke bestaan als Designer in deze realiteit.
Tegelijkertijd werd de weerstand geboren. Grote golven gedachtevelden waarin mijn opstaan in de kiem gesmoord moest worden. De Designers moesten maar een stapje terug doen, wat verbeelden we ons wel niet. Ik heb het niet gehoord, maar ik kon het voelen. Ik kon de destructieve velden actief worden. En ze waren heel fel en onderhuids. Designers, initiatiefnemers en ontwikkelaars van deze wereld zijn niet meer welkom hier.

Daarmee was mijn missie gestart. Volledig mijzelf zijn en aanwezig zijn in deze wereld. De wereld terug nemen in eigendom, zodat iedereen weer in volledige vrijheid kan leven. Al had ik nog geen idee hoe zich dit zou ontvouwen.

Persoonlijk kan ik zeggen dat het pijn doet als je zo voelt dat je in je eigen creatie niet gewenst bent. Eerst een val van bewustzijn in onze thuiswereld. Daarna met zeer grof geweld van je eigen experiment weggerukt worden. En wederom via gedachtevelden van naasten ongewenst zijn.
Maar dit keer zal het anders gaan. Mijn liefde voor het leven en ieder die verbonden is met de bronkracht zal flowen als water en harten doen open gaan.


11.  De missie


Na de bekendmaking kwam ik in kleine groepen. Bijgestaan door Designers aan de binnenkant van mijn wezen bleef ik stappen zetten. Ik bleef staan voor wie ik was en sprak mij zo ook uit.
Het zette velden in beweging, er vloeiden tranen. De herkenning in mensen zelf hoe ze misleidt zijn in hun eigen denken en daardoor uit verbinding gingen met de ander, maar zeker ook met zichzelf.


Op een moment realiseerde ik mij hoe belangrijk ik eigenlijk ben in deze aardse situatie. Op het moment dat ik dat besefte verschenen de gedachten al in mij. Arrogantie, wie denk ik wel niet dat ik ben, demping in mijn gevoel. Een verbod op zelf-verkenning en zelf-erkenning.
Ik heb de gedachten allemaal zien verschijnen en ze waargenomen. Voor mij was het prima dat ze er waren, maar ik boog af en ging mijn eigen weg. Ik koos ervoor om te voelen hoe belangrijk ik ben.
Ik voelde mij steeds grootser worden en super belangrijk. Ik kon voelen dat elke stap en beslissing er enorm toe doet, want daarmee zet ik alles in beweging.
Met dat ik mij zo groot en belangrijk voelde, dacht ik aan mijn medemensen. Ik kon zien dat zij in hun bewustzijn net zo groot en belangrijk zijn als ik.
Ik kon voelen welke velden aan zouden gaan als we elkaar zouden zien in ieders grootsheid. Hoe het vergelijken ophoudt, omdat ieder zijn eigen uniek zijn vol ervaart. Hoe unieke kwaliteiten en vaardigheden naar de voorgrond komen en ingezet kunnen worden. Hoe we als unieke puzzelstukken in elkaar vallen. Hoe we op natuurlijke wijze complementair zijn aan elkaar en kunnen samenwerking op de meest natuurlijke en effectieve wijze. Alleen op deze wijze kunnen we een einde kunnen maken aan de onderdrukking.

Ik ging een week weg met 16 anderen. Voor mij lag er een klus klaar. De vernietigende gedachtegolven over de Designers in het grotere netwerk waren nog zeer actief. En ik had geen idee hoe dit bij deze 16 mensen aanwezig zou zijn. Op de eerste avond heb ik mij ferm uitgesproken dat uniek zijn en de stroom volgen van groots belang is. Dat er gedachten op gang zouden kunnen komen en dat ze meteen uitgesproken moesten worden. Transparantie en hartverbinding zijn het beste medicijn.
De derde dag viel op Nederlandse feestdag Koningsdag. Er werd gedeeld hoe groots het is je te realiseren dat ieder mens een eigen beschaving, een eigen planeet representeert. Zo uniek zijn vanuit jezelf en je eigen oorsprong kreeg het podium. Vandaar uit volgde het grote gebaar op de eigen energetische kroon op te zetten en te gaan staan voor je eigen Koninkrijk. Iedereen ging om de beurt staan en sprak zich krachtig uit wie hij was en waar hij voor stond. Volledig uit eigen beweging in diepe verbinding met zichzelf woorden gevend aan wie ze werkelijk zijn.


Mijn lichaam maakte de beweging om op de grond te gaan zitten. Grote golven aan emotie gingen door mij heen. Telkens als ik een stem hoorde die met zoveel overtuiging sprak, raakte het mijn diepe Designer pijnvelden.
Het voelde zo helend om met zoveel nadruk gezien te worden. Het heelde in mij om zoveel krachtwezens te mogen verwelkomen. En met mij heelde het de Designerveld met al zijn trauma’s. Ik kon voelen bij het horen van elke stem, dat de persoon stond voor hele beschavingen. Die kracht ging door mijn hart en met een kosmische kus vloeide het door naar alle gevallen werelden.
Ik voelde mij als een schakel tussen twee werelden in een realiteit die nooit zou toelaten dat dit zou gebeuren, als de wezens niet hun eigen grootsheid hadden omarmd.

Het proces dat zich voltrekt op aarde is verbonden met zoveel realiteiten, ontelbaar veel universa, die lijden onder de beknotting van de innerlijke vrije wil. En dat kwam in een moment samen in mijn hart. Ik wist niet dat het zo groot was.
In die week hebben de gedachtevelden nog wel een kans gehad om verdeeldheid te zaaien. Maar door de basis die gelegd was in de dagen er voor, kon uiteindelijk iedereen weer bij zich zelf komen. De grootste wens is dat iedereen, verrijkt in zichzelf, na een week weer in zijn eigen wereld stapt. Ik ben blij dat dat gelukt is in een intense samenwerking en compassie voor elkaar.

Het is emotioneel om weer thuis te komen bij jezelf als schermen uit je eigen waarneming vallen. Als de film oplost en je weer kan zien.
Welkom bij jezelf voor iedereen die de eerste stap zet.


menselijke waarneming zet energie in beweging
~ kwantumfysica  ~